Select Page

Algemene voorwaarden

Wij verwachten dat je goed hebt nagedacht over je tatoeage en na enig onderzoek een artiest hebt gevonden wiens stijl je aanspreekt. Het is belangrijk je te oriënteren en een shop te vinden waar je je op je gemak zal voelen tijdens de sessie.

De minimale leeftijd om een tattoo te laten zetten is 18 jaar; 16 jaar mits toestemming voogd. Huisdieren zijn niet toegestaan.

Tatoeëren vergt concentratie en harde geluiden of snelle bewegingen kunnen dit negatief beïnvloeden. Dit geldt natuurlijk ook tijdens een tattooafspraak.

Een artiest kent zijn of haar eigen kunnen en grenzen. Wanneer een artiest zich niet comfortabel denkt te voelen met een aanvraag zal dit dan ook worden aangegeven. Wij verwachten dat hier begrip voor is en zullen je uiteraard proberen door te verwijzen naar een andere artiest of shop.

Inspiratie afbeeldingen zijn welkom. Maar om een zo uniek mogelijke tattoo te creëren tekenen wij al onze ontwerpen zelf en kopiëren wij niet. Ook worden al getatoeëerde ontwerpen niet hergebruikt.

Het is niet toegestaan eten te consumeren op de werkplekken. Dit kan gebeuren in de wachtruimte.

Voor tatoeages met enkel witte inkt kun je helaas niet bij ons terecht. Ook ‘glow in the dark’ aanvragen kunnen wij niet aannemen.

Jongeren onder de 18 jaar zijn verplicht een ouder of voogd mee te nemen en worden niet getatoeëerd op zichtbare plekken.

Het is mogelijk een tekenafspraak te plannen. Dit gebeurd voornamelijk bij grotere stukken. Tijdens een tekenafspraak wordt er één uur uitgetrokken en een schets gemaakt aan de hand van (door de klant meegenomen) voorbeelden.

Voor het vastzetten van een afspraak word een aanbetaling van €100,- gevraagd. Deze kan niet geretourneerd worden en dient binnen één week betaald te worden anders zal de afspraak vervallen en vrijgegeven worden voor andere klanten. De aanbetaling wordt verrekend met het totaalbedrag op de tattooafspraak zelf en vervalt wanneer niemand komt opdagen of de afspraak word afgezegd binnen 48 uur.